aiialyna
434 poze   5025 vizite
Albume
0000000---_reguli_---0000000000000000000000000000---_______spun hello la toata lumeaahh---xzz__________000000000000000000000000000-serial-Prietenia adevarata   Episodul 1      Episodul 2         Episodul 300000000000ooo000--wow---___zz000xx--ceva straniu dar extraordinar__________00000---xx16 dorintea cui e replica-x1a cui e replica-xx2about me and photos with me -xAici imi puteti spune ce nu v-a placut la site-ul meuaici imi puuteti da idei de albumeaici puneti-mi intrebariaici puteti sa imi spuneti ce conturi super tari ati mai gasit pe sunphotoal 13-lea analbum pentru clawdeenwolfalbum pentru criss20 -xalege o vedetabalonasheeee mici dragutzkebanda desenata-in parc la plimbarebanda desenata-la mallcamp rockcamp rock 2 - competitia finalacateii meicatelusicatelusii amuzantice cred ca ma reprezinta--xxCe semnificatie are numele tau ____-------------xx000ce site-uri de prelucrat poze mai stiti si voi --_--xxxzchestiichestii ciudatecine e -x 1 terminatcine e 2--x_x-terminat_ _ _000 terminat--xcine e 3-000--xxxxzzzz_ _ x00cine e 4--000-xxxxzzz____000cine e 5---000______xxxxzzz--0000cine este 6--000___xxx--xx-terminatcine este 7---0000__xxx--_xxx00terminatcine este 8__zzxx--ooo000____--xxxzcn vrea sa fie prieten cu moa--xxz__xCONCURSCONCURS 2___xxx---0000zzzconcurs missdebby ryandemi lovatoemo-xxeu am 5 prietene bune---xxeu stiu 11 lucruri despre tinefaci pe tine de rasfelinelefelinele 2 aventuri in spaniafratele liderfrumoasele de la laptariegraffiti superbeh20-adauga apa- indragostithai sa auzim glumehsmhsm 2ia intrati voi aici____-xxxzil urasc pe justin biberinna -xinna -x --poze foarte rare-intimelemonade mouthmagicienii din weaverly place- filmulmama are intalnire cu un vampirmr beanNarcisa Salbaticao darinta de craciun a lui richie richo iubesc pe selenaoracolorasul halloween 1orasul halloween 2Poze aproape 3dpoze by me cu selena gomezpoze miley cyrus normala la cap______000--xxxzzpoze rare demi lovato auchhhhpoze trasniteeeeepoze vannesa hudgensprogramul de protectie al printeselorrihannascoala- teroaresonny si steluta ei norocoasastarstruckSurprizate induc in eroareThe last song_---xxzvedete VS vedeteviata umanavoi ce credeti --xVreau Raspuns NeaparatVreau Raspuns Neaparat 2wendy wu -razboinica miss bobocx_bella thorne-xZendaya Colemanzenon aventuri in secolul 21

membru din 31 august 2011

o iubesc pe selena

un star care poate fi urmat!

Selena Gomez (n. 22 iulie 1992) 19 ani este o actriță și cântăreață americană, cel mai bine cunoscută pentru rolul lui Alex Russo pe Disney Channel, Magicienii din Waverly Place. Ea a jucat în filme de televiziune, Another Cinderella Story și Programul de protecție al prințeselor. Înainte de Disney a avut un rol în Barney&Friends. În 2008, ea a semnat un contract cu Hollywood Records și a contribuit la soundtrack-urile filmelor Tinker Bell, Another Cinderella Story și Magicienii din Waverly Place. Trupa ei, Selena Gomez & Scene, lansează albumul lor de debut Kiss&Tell pe 29 septembrie 2009 continuând cu albumul a year without rain și a year without rain deluxe edition lansate în sep. 2010 , urmând să apară albumul We own the night lansat pe 28 iunie 2011.Din cele spuse Selena Gomez a suferit o tragica Despartire cu celebrul Justin Bieber si nu-i pare rau.
Primii ani

Părintii ei Ricardo Gomez și Mandy Teefy divorțează atunci când ea avea cinci ani; mama sa s-a recăsătorit în 2006, cu Brian Teefy.
[modificare] Cariera

Gomez și-a început cariera la vârsta de șapte ani, jucând Gianna în „Barney & Friends”. Ea a spus că a învățat "totul" despre cum să acționeze în timpul spectacolului. Mai târziu, ea a avut roluri minore în „Spy Kids:Game Over” și filmul de televiziune „Walker”, „Texas Ranger”: Trial prin foc. În 2004, Gomez a fost descoperită de Disney Channel. Ea a apărut ca oaspete in „Suite Life of Zack & Cody” și „Hannah Montana” înainte de a primi rolul Alexandrei Margarita Russo (Alex Russo) în „Wizards of Waverly Place”. În 2009 joacă în filmul „Wizards of Waverly Place”, în care dintr-un accident Alex Russo face ca părinții ei să nu se fi cunoscut niciodată. Filmul a atras 11.4 milioane de telespectatori. În 2008 joacă alături de Drew Seely în „Another Cinderella Story”, care este continuarea filmului „A Cinderella Story”, care îi are în rolurile principale pe Hilary Duff și Chad Michael Murry. În 2009 a jucat alături de Demi Lovato-prietena sa cea mai buna- în „Princess Protection Program”.Este prietena buna cu vedetele Disney :).
[modificare] Muzica

Pe 29 septembrie își lansează albumul de debut Kiss& Tell cu formatia ei ,,The Scene,,. Și-a lansat și albumul "A year Without Rain" în luna septembrie a anului 2010 urmând să-și lanseze cel de-al 3-lea album, we own the night pe data de 28 iunie 2011 , amandoua tot alaturi de baietii din the scene . Până acum a înregistrat melodii pentru coloanele sonore ale diferitelor producții precum Tinkerbell, Princess Protection Program etc.
[modificare] Filmografie
Film
An Film Rol Note
2003 Spy Kids 3-D: Game Over Waterpark Girl Rol Minor
2005 Walker, Texas Ranger: Trial by Fire Julie
2006 Brain Zapped Emily Grace Garcia
2008 Horton Hears a Who! Mayor's Daughter Voce
Another Cinderella Story Mary Santiago Direct-to-DVD
2009 Princess Protection Program Carter Mason Disney Channel Original Movie
Wizards of Waverly Place The Movie Alex Russo
2010[1] Ramona and Beezus Beatrice "Beezus" Quimby
2011 Monte Carlo[2] Grace Rol principal
2011 Thirteen Reasons Why[2][3][4] Hannah Baker[5] Rol principal
2011 The Muppets Ea Cameo appearance
2011 Wizards of Waverly Place: The Movie 2 Alex Russo Pre-Producție
Televiziune
An Titlu Rol Note
2002-2003 Barney & Friends Gianna Rol minor
2007-prezent Wizards of Waverly Place Alex Russo Rol principal
2008 Disney Channel Games Ea Participant
2009 The Suite Life on Deck Alex Russo "Double-Crossed" (Seazon 1, episod 21)
2009 Sonny With a Chance Ea "Battle of the Networks' Stars" (Seazon 1, episod 13)
Apariții
An Titlu Rol Note
2006 The Suite Life of Zack & Cody Gwen "A Midsummer's Nightmare" (Sezon 2, Episod 22)
2007 Hannah Montana Mikayla "I Want You to Want Me... to Go to Florida" (Sezon 2, Episod 13)
"That's What Friends Are For?" (Season 2, Episode 18)
2009 Sonny With a Chance Ea "Battle of the Networks' Stars" (Sezon 1, Episod 13)
The Suite Life on Deck Alex Russo "Double-Crossed" (Sezon 1, Episod 21)
2010 Ramona and Beezus Beezus
2011 The Muppets
2011 Monte Carlo Grace
[modificare] Discografie

Albume

Kiss & Tell (2009)
A Year Without Rain(2010)
When The Sun Goes Down(2011)

Melodii

An Melodie Poziții în top Album
US CAN
2008 "Tell Me Something I Don't Know" 58 — Another Cinderella Story
2009 "Magic" 61 86 Wizards of Waverly Place
Cu Selena Gomez și the Scene
2009 "Falling Down" 82 83 Kiss & Tell
"Winter Wonderland" — — All Wrapped Up Volume 2[6]
Ca artist într-o formație
2009 "Whoa Oh!" (with Forever The Sickest Kids) — — non-album single
"One and the Same" (with Demi Lovato) 82 — Disney Channel Playlist
"Send It On" (with Demi Lovato, Jonas Brothers, and Miley Cyrus) 20 — non-album song

Melodii

An Cântec Album
2008 "Cruella de Vil" DisneyMania 6
"Tell Me Something I Don't Know" Another Cinderella Story
"New Classic" (cu Drew Seeley)
"Bang a Drum"
"New Classic" (Live) (cu Drew Seeley)
"Fly to Your Heart" Tinker Bell
2009 "One and the Same" (cu Demi Lovato) Disney Channel Playlist
"Everything Is Not What It Seems" Wizards of Waverly Place
"Disappear"
"Magical"
"Magic"
2010 "Trust in Me" (From Disney's The Jungle Book) Disneymania 7

Videoclipuri

An Titlu Album
2008 "Cruella de Vil" DisneyMania 6
"Tell Me Something I Don't Know" Another Cinderella Story
"Fly To Your Heart" Tinker Bell
2009 "One and the Same" (cu Demi Lovato) Disney Channel Playlist
"Magic" Wizards of Waverly Place
"Send It On" (cu Miley Cyrus, Demi Lovato, și Jonas Brothers) fără album
"Falling Down" Kiss & Tell
"Naturally" Kiss & Tell
2010 A Year Without Rain A Year Without Rain
Round & Round A Year Without Rain
2011 Who Says Who Says
selena; te priveste cu ochii ei de magician
selena
selly; zambitoare
selly
haideti la dansssss.......; oare il inseala pe marele biber..?
haideti la dansssss.......
foarte buni prieteni; sely si nick
foarte buni prieteni
selena si linistea ei; shhhht....nu face galagie
selena si linistea ei
holaaa; selena...in largul ei
holaaa
zambiti la pozaaa...; la poza
zambiti la pozaaa...
foarta mirata ...!?; oare a lasat-o marele biber singura ?
foarta mirata ...!?
Selena Gomez dhgnb
Selena Gomez dhgnb
Selena Gomez Falling Down Video
Selena Gomez Falling Down Video
Selena Gomez Selu   dd
Selena Gomez Selu dd
Selena-Gomez-A-Year-Without-Rain-Promoshoot-selena-gomez-16291879-399-266
Selena-Gomez-A-Year-Without-Rain-Promoshoot-selena-gomez-16291879-399-266


Comentarii album • 17
anonim
alexa 14 aprilie 2012  
sunt foarte frumoase pozele pe care le-ai mai adaugat!
Raportează
anonim
elena 28 februarie 2012  
nu e? adik nu o copiaza pe demi nu? o face de buna voie
Raportează
aiialyna 27 februarie 2012  
nu e chiar asa...........
Raportează
anonim
elena 27 februarie 2012  
selena este f f frumoasa dar pacat ca este prietena cu demi lovato care in ultimul timp parca a innebunit si selena pentru ca demi este cea mai buna prietena a ei a inceput sa o copieze
Raportează
xSweettChanneellx3 19 februarie 2012  
o iubesc
Raportează
anonim
Wolfskin 8 februarie 2012  
Este f draguta Selena! E mai frumoasa decat Miley!
Raportează
anonim
elena 4 ianuarie 2012  
selena este f frumoasa!semanati!(::()::)
Raportează
anonim
alexa 31 decembrie 2011  
buna aiialyna! nu am mai fost pe site-ul tau de mult timp asa ca m-am gandit sa te vizitez. o sa mai las comentarii si o sa mai vad eu ca fac. ar fi bine sa faci si tu un album anti miley. eu as fi incantata. eu o urasc pe fata aea foarte mult.
Raportează
anonim
magic gloes 30 decembrie 2011  
buna! acest site este super misto si imi place f mult selena gomez. este o fata frumoasa,inteligenta, are stil si, totusi, este displacuta de f multi oameni. eu o iubesc pe selena si tare mult as vrea sa o cunosc si in realitate! multumesc aiialyna ca mi-ai deschis o noua poarta spre selena!
Raportează
aiialyna 4 ianuarie 2012  
cu placere
Raportează
biribibi 8 septembrie 2011  
super tareeeeeeeeeeee
Raportează
xsellzgomezx 8 septembrie 2011  
buna super poze plz treceti si pe la mn pt vizitatori
Raportează
aiialyna 2 septembrie 2011  
ms
Raportează
anonim
nu va pasa 2 septembrie 2011  
super poze! sunt chiar misto! de unde le ai?
Raportează
anonim
marinela super tare 2 septembrie 2011  
super descrieri! esti chiar zapacita si ai multa inspiratie!
Raportează
aiialyna 2 septembrie 2011  
da ms
Raportează
anonim
alexa 2 septembrie 2011  
super album! super misto pozele! sper sa ai multi vizitatori!
Raportează
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.